Over ons

Focus is een modern bureau voor fiscaal en financieel advies. Opgericht vanuit de behoefte om ondernemers volledig te ontzorgen en te adviseren over alle fiscale mogelijkheden. Vanuit onze vestiging in Hengelo bedienen wij voornamelijk cliënten uit het midden- en kleinbedrijf.

Om jou zo goed mogelijk te helpen, staan een aantal kernwaarden centraal in onze dienstverlening. Focus staat voor een hoge mate van deskundigheid, betrokkenheid, proactiviteit en betrouwbaarheid. Zo heb je bij ons altijd een vaste contactpersoon, een fiscale én een financiële sparringpartner.

Ons advies is dan ook altijd maatwerk. Met onze brede dienstverlening kunnen we je volledig ontzorgen én voorzien van het beste advies. Dat is onze focus!

Wij vinden het belangrijk dat je continu inzicht hebt in jouw financiële cijfers. Daarom maken wij gebruik van innovatieve en gebruiksvriendelijke software, zodat je overal toegang hebt tot jouw administratie, facturen kunt versturen en precies weet hoe je ervoor staat.

Bij ons zijn de lijnen kort en word je altijd snel geholpen. Ook buiten kantooruren kun je ons bereiken en staan wij graag voor jou klaar!

Matei Kaplan

Belastingadviseur

Opleidingen
– Nederlandse Orde van Belastingadviseurs
– Nyenrode Tax Academy
– Master Fiscale Economie
– Post Master Fiscale Economie
– Bachelor Bedrijfseconomie

Werkzaamheden
– Eigenaar Focus Belastingadvies BV
– (Gast)docent Saxion Hogeschool
– Ernst & Young
– Belastingdienst

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel, mail of app gerust.